До уваги громадян
До уваги громадян

До уваги громадян

До уваги громадян, які безоплатно розмістили внутрішньо переміщених осіб!

ЦНАП Нововодолазької селищної ради та старостинські округи Нововодолазької громади приймають від власників житла, які безоплатно розмістили внутрішньо переміщених осіб, заяви на компенсацію за прихисток переселенців.
Власники житлових приміщень, які тимчасово безоплатно розміщують внутрішньо переміщених осіб, можуть отримати компенсацію витрат на комунальні послуги: за місяць проживання людини – 450 гривень компенсації, або 14,77 грн за кожен людино-день.

❓ Як подати заяву для компенсації? 

1️⃣ Для отримання компенсації необхідно подати заяву до ЦНАП або до старостинського округу за місцем знаходження майна. При поселенні переселенців заява подається не пізніше наступного дня з дня розміщення ВПО;‼️
Заяву може подати виключно власник житла або один зі співвласників за погодженням з іншими.

2️⃣ У разі  зміни кількості ВПО або припинення їх проживання, власник житла зобов'язаний протягом одного робочого дня подати до ЦНАП або до старостинського округу за місцем знаходження майна відповідну заяву;

3️⃣ власник житла має до 5-го числа кожного місяця подавати до ЦНАП або до старостинського округу за місцем знаходження майна заяву про кількість днів та переселенців, які проживали.

 Графік роботи ЦНАП:
Вівторок-п'ятниця: 08:00-17:00 (без перерв);
Субота : 08:00-15:00 (без перерв).

 Звернутися до ЦНАП можно за адресою :
  ЦНАП Нововодолазької селищної ради  вул.Донця Григорія .14.

Отримати консультації за тел.05740 4 20 26, 4 45 95.

Переглядів: 263
Дата публікації: 20:00 19.09.2022
Центр надання адміністративних послуг Нововодолазької селищної ради Харківської області >>>